Parteneriate

Asociaţia Oamenilor de Afaceri ”PRO INVEST” a încheiat din anul 2002 și până în prezent diferite Protocoale și Acorduri de Colaborare, care au vizat în special informarea atât a membrilor cât și a mediului de afaceri în vederea dezvoltării.

Dintre acestea amintim:

• Anul 2002 – Protocol de Colaborare încheiat cu Primăriile din Bran, Predeal și Râșnov în vederea sprijinirii activităților turistice în zona Bran – Râșnov – Predeal;
  • Anul 2004 – Protocol de Colaborare încheiat cu A.I.E.S.E.C. în vederea furnizării de servicii de instruire gratuite;
  • Anul 2005 - Acord de Colaborare încheiat cu Agenția Națională pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii și Cooperație în scopul diseminării informațiilor legate de oportunitățile de finanțare a afacerilor din fonduri guvernamentale și europene;
  • Anul 2005 – Protocol de Colaborare încheiat cu Camera de Comerț și Industrie Brașov în vederea realizării ediției a doua a Târgului Național pentru IMM-uri;
  • Anul 2009 - Protocol de Colaborare încheiat cu A.I.E.S.E.C. în vederea furnizării de servicii de instruire gratuite și a organizării de evenimente în parteneriat;
  • Anul 2010 – Protocol de Colaborare încheiat cu Oficiul Teritorial pentru IMM-uri Brașov în vederea diseminării informațiilor legate de oportunitățile de finanțare a afacerilor din fonduri guvernamentale și europene și a organizării în parteneriat a evenimentelor destinate sectorului IMM;
  • Anul 2010 – Protocol de Colaborare încheiat cu AGORA Media în vederea realizării în parteneriat a conferințelor regionale SOLEPAD/AGORA;
  • Anul 2010 – Protocol de Colaborare încheiat cu AGENȚIA METROPOLITANĂ PENTRU DEZVOLTARE DURABILĂ Brașov (AMB) în vederea realizării de strategii comune pentru dezvoltarea durabilă a mediului de afaceri;
  • Anul 2010 – Protocol de Colaborare încheiat cu ASOCIAȚIA OAMENILOR DE AFACERI DIN ROMÂNIA (AOAR) în vederea dezvoltării mediului de afaceri și a reprezentării unitare a intereselor membrilor in relatia cu institutiile statului și cu cele internationale;
  • Anul 2011 – Protocoale de Colaborare semnate cu Fondul de Garantare a Creditului Rural (FNGCR) și Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii (FNGCIMM) având drept scop facilitarea accesului membrilor asociației la informațiile privind modalitățile de garantare a creditelor atât pentru investiții prin fonduri europene cât și din fonduri proprii și organizarea în parteneriat a diferitelor tipuri de evenimente;
  • Anul 2011 – Protocol de Colaborare semnat cu Grupul de Presă ”ECONOMISTUL” care editează prestigioasa publicație săptămânală cu același nume, adresată mediului de afaceri și celui economic din România. Acordul menționează oportunitatea exprimării punctelor de vedere ale A.O.A. ”PRO INVEST” în cadrul publicației cât și realizarea de evenimente în colaborare având ca obiectiv informarea și dezvoltarea mediului de afaceri din România, în special a IMM-urilor;
  • Anul 2011 – Protocol de Colaborare cu Seminarii ONLINE S.R.L. privind accesul cu facilități al membrilor la seminariile organizate pe teme economice și fiscale;
  • Anul 2011 - Protocol de Colaborare semnat cu Fondul Român de Contragarantare (FRCG) având drept scop facilitarea accesului membrilor asociației la informațiile privind modalitățile de contragarantare a creditelor atât pentru investiții prin fonduri europene cât și din fonduri proprii și organizarea în parteneriat a diferitelor tipuri de evenimente;
  • Anul 2011 – Protocol de Colaborare încheiat cu Asociația Dezvoltatorilor de Soluții de Comunicare Online (ADESCO) în vederea parteneriatului privind realizarea la Brașov în anul 2011 a evenimentului intitulat ”Brașov Business Days 2011”;
  • Anul 2011 – Protocol de Colaborare încheiat cu Junior Chamber International România (JCI România) în vederea participării în cadrul proiectului „Acționăm responsabil! - Rețeaua Socială RSC”.
  • Anul 2013 – Protocol de Colaborare încheiat cu C.E.C.C.A.R. – Filiala Brașov (Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România) în vederea cooperării privind dezvoltarea mediului de afaceri și organizarea de evenimente în parteneriat, cu impact asupra membrilor celor doua organizații și nu numai;
  • Anul 2015 - Protocol de colaborare încheiat cu Ministerul pentru Energie, Întreprinderi Mici și Mijlocii și Mediul de Afaceri în vederea cooperării privind dezvoltarea mediului de afaceri și diseminării informațiilor legate de oportunitățile de finanțare a afacerilor din fonduri guvernamentale și europene și a organizării în parteneriat a evenimentelor destinate sectorului IMM;
  • Anul 2016 – Protocol de Colaborare încheiat cu Asociația Femeilor de Afaceri și Femeilor Conducătoare de Întreprinderi (AFAFCI) Filiala Brașov în vederea cooperării privind dezvoltarea mediului de afaceri și organizarea de evenimente în parteneriat, cu impact asupra membrilor celor doua organizații și asupra oamenilor de afaceri, în general.

Protocoale în curs de pregătire și negociere:

• Asociația de Standardizare din România (ASRO).
eximbank
rsc